Vegantårta

Vegantårta

320 ml plantmjölk
1 msk äppelvinäger
320 g Vetemjöl
1 msk tapiokastärkelse
270 g rörsocker
65 g kakao
2 tsk bakpulver
160 ml kokosolja
180 g äppelmos
Vaniljpulver
120 ml kaffe


Glasyr:
115 g vegan smör
250g kokosnötkräm 
120 g mandelsmör
2 msk fruktpulver från @theorganiclab.eu 


Blanda de flytande ingredienserna i en skål och lägg sedan i de torra, blanda tills det är väl mixat. Sätt degen i två kakformar (8 tum) och tillaga i ca 30 minuter 170 grader (350 F).
Låt kakorna svalna före frostning.
Skär kakorna i två lager.


Buttercream frosting:
Blanda smöret och tillsätt kokosnötkrämen och blanda den tills krämig och mjuk, nu kan du lägga till mandelsmöret och fruktpulver.

Sprid ut över kakdelarna och dekorera med frukt och blommor !!
Placera det i kylskåpet innan du serverar !!

Hello!

You are in India, and we have a Canadian website here.