Vegan Regnsbågs-våfflor

Vegan Regnsbågs-våfflor Recept

För våfflorna:

1,25 kopp (156g) vetemjöl
2 tsk Bakpulver
1/4 tsk Salt
3 msk socker
1,25 kopp (300 ml) sojamjölk (eller annan mjölk från mjölk)
2 msk kokosnötolja
2 tsk vanilj extrakt

-Sätt din våffelmaskin på förvärmningen.
-Strö mjölet i en skål och lägg till bakpulver, salt och socker. Lägg sedan till sojamjölk (eller annan mjölk), kokosolja och vanilj och vispa med en handpisk för att ta bort alla klumpar. Smeten kommer att vara ganska tunn.
-När din våffelmaskin är uppvärmd, häll ut smeten (använd så mycket som rekommenderat enligt tillverkarens instruktioner för våffelmaskinen) och stäng maskinen.
-Stek i 5-7 minuter tills gyllene och krispiga.


För påläggen:

1 msk Acai pulver @theorganiclab.eu

1 msk Seabuckthorn pulver @theorganiclab.eu

1 msk Vutterfly Pea pulver @theorganiclab.eu

1 msk Pink Pitaya pulver @theorganiclab.eu

 
Blanda varje ingrediens med en halv kopp kokosnötsyoghurt eller sojayoghurt och använd som pålägg!

Hello!

You are in India, and we have a Canadian website here.