VEGAN KAKA

VEGAN KAKA

Ingredienser för basen:
1 kopp havre
3 msk kakaopulver
1 msk mandelsmör
1 msk kokosnötolja
1 msk ris sirap
20 dadlar
3 msk kokosnötvatten
vaniljpulver


Blanda alla ingredienser i en höghastighetsblandare och häll i en form, sätt sedan den i frysen.


För fyllningen använder vi:
1 burk kokosmjölk
3 msk agave sirap eller annat sötningsmedel
1 msk Butterfly Pea pulver från @theorganiclab.eu
(Eller 1 msk Acai)
1 msk tapiokastärkelse
3 msk agar agar


Häll kokosmjölken i en kastrul och låt den sjuda. Blanda iagave sirap (eller annat sötningsmedel) och fruktpulver och låt sjuda i 3 minuter och blanda ordentligt, sen kan du tillsätta tapiokastärkelse och agar agar, låt det sjuda igen i några minuter och låt det svalna. När fyllningen är ljummet kan du hälla i blandningen i basen och låt den sitta i kylskåpet i ca 3 timmar, innan servering kan du dekorera med vad du vill.

Hello!

You are in India, and we have a Canadian website here.